Smažené švestky s mandlemi

Sušené švestky pokapeme rumem, plníme mandlí a marinujeme. Vyrobíme lité kynuté těsto, kterým švestku obalíme a vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme. Teplé cukrujeme vanilkovým cukrem a pokapeme rumem, zdobíme šlehanou smetanou.

Diskuze

19 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    švestky se nejdříve marinují, pak smaží a nakonec ještě pokapou rumem – úžasné !

    j
    Jana463

    Tento recept neznám, ale jestli jsou to švestky pokapané rumem, tak určitě to bude dobrota.

    j
    jijina

    recept vypadá zajímavě, nic takového jsem ještě nedělala

    k
    Karunka

    Zajímavý nápad, nikdy jsem nic podobného nezkoušela

    w
    wrazedkyne

    smazene svestky. tak to jsme jeste nezkousela. ale ten rum mi pripomina ze se smazi i jablka v rumu 😀 to je dobrota. ale nic neprehanet

    k
    Karunka

    To musí být moc dobré, ale pracné

    p
    puntik

    by mohl být podrobnější, v čem se marinují?? Já je mám ráda jen tak samotné

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept

    e
    evhu

    švestky mám moc ráda tak ten recept vyzkouším

    h
    Hoja

    no to je dobrota

    a
    aknela11

    lákavé

    p
    puntik

    to moc pracné a kalorické??

    j
    jitkaji

    Zkusim. Delavali jsme je plnene a v cokolade.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist