Smažené švestky s mandlemi
Sušené švestky pokapeme rumem, plníme mandlí a marinujeme. Vyrobíme lité kynuté těsto, kterým švestku obalíme a vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme. Teplé cukrujeme vanilkovým cukrem a pokapeme rumem, zdobíme šlehanou smetanou.
švestky se nejdříve marinují, pak smaží a nakonec ještě pokapou rumem – úžasné !
Tento recept neznám, ale jestli jsou to švestky pokapané rumem, tak určitě to bude dobrota.
recept vypadá zajímavě, nic takového jsem ještě nedělala
Zajímavý nápad, nikdy jsem nic podobného nezkoušela
smazene svestky. tak to jsme jeste nezkousela. ale ten rum mi pripomina ze se smazi i jablka v rumu 😀 to je dobrota. ale nic neprehanet
To musí být moc dobré, ale pracné
by mohl být podrobnější, v čem se marinují?? Já je mám ráda jen tak samotné
zajímavý recept
švestky mám moc ráda tak ten recept vyzkouším
no to je dobrota
lákavé
to moc pracné a kalorické??
Zkusim. Delavali jsme je plnene a v cokolade.