slovensky-gulas.jpg

Slovenský guláš z dvojího masa

Hovězí i vepřové maso pokrájíme na větší kostky. Oloupeme si cibuli a nakrájíme ji na půlkolečka. Očistíme si česnek, zelenou papriku (nakrájíme ji na proužky) a spaříme a oloupeme rajská jablíčka. V kastrolu (nebo v papiňáku) rozpálíme tuk (olej, sádlo), osmažíme na něm cibuli, přidáme...

Diskuze

7 komentářů

    l
    lidka2

    Je to podobné jako maďarský guláš, hlavně ale moc dobré.

    x
    xxkouckaxx

    Slovenský guláš z dvojího masa – tak ten bych ráda dala !

    x
    xxkouckaxx

    guláš můžu baštit klidně na tisíc způsobů a pochutnám si !

    k
    krockovapavla

    No tohle je moc dobrý a chutný gulášek.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle bych rozhodně moc ráda dala , vypadá to skvěle

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist