slane-tycinky.jpg

Slané listové tyčinky

Listové těsto rozdělíme na dvě části a každou část rozválíme na válu. Rádýlkem řežeme kousky – tyčinky, které ochutíme – jednu část solí a kmínem, další část sladkou paprikou, třetí část nastrouhaným sýrem. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě...

Diskuze

8 komentářů

    l
    ladouch

    Je to dobrota k vínku nebo jen tak na mlsání.

    b
    brontik

    u nás jsou ihned snězené protože jsou dobré

    k
    krockovapavla

    Tyhle slané tyčinky z listového těsta děláváme doma dosti často.

    l
    lidka2

    Tyhle tyčinky jsou hodně jednoduché, rychlé a dobré. Taky je dělám.

    l
    lucik21

    domácí dělám jen na Vánoce, už se chystám

    v
    viki11

    Podobné tyčinky také peču.

    d
    Daniela76

    Slané tyčinky jsou rychlovka a sjou fakt dobý.Někdy to dělávám doma.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist