sladkokysela-polevka-352x198.jpg

Sladkokyselá polévka s kuřecím masem

Na oleji opečte drobně nakrájené maso a nakrájenou cibuli, přidejte zelí, drobně nakrájenou červenou papriku a vločky papriky (můžete je nahradit feferonkou). Zalijte asi 0, 75-1 l vody, přidejte rozinky, osolte, opepřete a zvolna vařte 15 minut. Oslaďte a okyselte citrónovou šťávou a vmíchejte jemně...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist