Sladké trojhránky s cukrem

Zpracujeme mouku se žloutky, špetkou soli, s práškem do pečiva a cukrem. Podle tuhosti těsta můžeme přidat trochu mléka. Podle potřeby zasypáváme moukou a těsto propracováváme, až je hladké a nelepivé. Necháme asi hodinu v chladu odpočinout. Na vále vyválíme tenkou placku, nakrájíme rádýlkem...

Diskuze

12 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Sladké trojhránky – takové sušenkové těsto se dá skvěle využít na pohoštění !

    x
    xxkouckaxx

    čtverečky nebo trojhránky a smažíme v rozpáleném tuku – to vypadá na podzimní lákadlo !

    x
    xxkouckaxx

    Omaštěné a oslazené dobrůtky upravte do libovolných tvarů – tohle se mi líbí !

    k
    krockovapavla

    Tyto trojhránky jsou opravdu hodně dobré.

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept , takové smažené cukroví vůbec neznám

    Viky17

    také jsem prohlížela lákavý recept, ale na konci mě odradilo, že se mají trojhránky smažit, připadá mi to jako kalorická bomba

    x
    xxkouckaxx

    sladké sušenky pečeme rádi a tyhle vypadají moc dobře , takže zkusíme

    a
    aknela11

    trojhránky – lákavý receptík. Vyzkoušíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist