Sladké trojhránky s cukrem
Zpracujeme mouku se žloutky, špetkou soli, s práškem do pečiva a cukrem. Podle tuhosti těsta můžeme přidat trochu mléka. Podle potřeby zasypáváme moukou a těsto propracováváme, až je hladké a nelepivé. Necháme asi hodinu v chladu odpočinout. Na vále vyválíme tenkou placku, nakrájíme rádýlkem...
Sladké trojhránky – takové sušenkové těsto se dá skvěle využít na pohoštění !
čtverečky nebo trojhránky a smažíme v rozpáleném tuku – to vypadá na podzimní lákadlo !
Omaštěné a oslazené dobrůtky upravte do libovolných tvarů – tohle se mi líbí !
Tyto trojhránky jsou opravdu hodně dobré.
zajímavý recept , takové smažené cukroví vůbec neznám
také jsem prohlížela lákavý recept, ale na konci mě odradilo, že se mají trojhránky smažit, připadá mi to jako kalorická bomba
sladké sušenky pečeme rádi a tyhle vypadají moc dobře , takže zkusíme
trojhránky – lákavý receptík. Vyzkoušíme