pomerancova-babovka.jpg

Skvělá bábovka s pomeranči

Oddělíme žloutky od bílků. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme pomerančovou šťávu i s nastrouhanou kůrou. Po vyšlehání přidáme pudinkový prášek, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec vyšlehané bílky. Pečeme na 150 stupňů. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Recept na bábovku ma zaujal.

    b
    bobina1

    Skvělá bábovka s pomeranči zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist