sirup-z-maty_1.jpg

Sirup z máty

Vodu smícháme s cukrem a přivedeme k varu. Jakmile nám začne směs houstnout, přidáme nadrobno nakrájené čerstvé lístky máty, krátce povaříme a přikryté necháme za občasného zamíchání 2-3 hodiny odstát. Tekutinu přecedíme, opět zahřejeme téměř k bodu varu. V této fázi přidáme šťávu z citrónu, promícháme...

Diskuze

6 komentářů

    b
    Bobina1

    Škoda, že nemám mátu. Zkusila bych jej.

    j
    jankac

    Sirup z máty som ešte nikdy nepila, ani nerobila.

    s
    Stendy

    Sirup z máty – ještě jsem tuto šťávu nepil.

    Viky17

    Zajímavý receptík, zrovna v tuto chvíli vyrábím sirup ze zázvoru a jesm moc zvědavá, jak dopadne.

    l
    lucik21

    Sirup z máty vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Sirup z máty bych mohla vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist