Selská vepřová kýta s česnekem a cibulí

Kýtu opláchneme a rozdělíme na menší kousky, potřeme česnekem a solí, vložíme do pekáče na kolečka pokrájené cibule, přidáme sádlo (nebo olej) a mírně podlijeme vodou. Pečeme za občasného přelévání masa vzniklou šťávou doměkka a dozlatova. Dbáme na to, aby se cibule pod...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Zlatavou kůrčičku na čemkoli já úplně zbožňuji – mňam !

    x
    xxkouckaxx

    tak teď tu vyloženě slintám na klávesnici – to bude bašta

    j
    josef7777

    Selskou vepřovou kýtu obcas pripravuji podobne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist