salat-352x198.jpg

Salát s rukolou a tuňákem

Olej z konzervy nepoužijeme, olej z masa necháme odkapat. Tuňáka promícháme s rukolou, omytými a nakrájenými rajčaty, osolíme opepříme a přelijeme olejem. Podáváme s bílým chlebem. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Chutný šalát.

    s
    Stanislav Brázdil

    Tuňáka mám rád, ale bez rukoly.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist