Rýžová polévka se sýrem a petrželkou

Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a rýži. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vodou a vaříme, dokud nebude rýže měkká. Lehce osolíme, ochutíme podravkou nebo kostkou bujonu a podáváme posypanou strouhaným sýrem a sekanou zelenou petrželkou.

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Rýžová polévka se sýrem – tak tohle musí být chutné papáníčko !

    k
    krockovapavla

    Tato polévka je výborná a opravdu moc chutná.

    m
    magic11

    přijde mi to takové nijaké, nezkoušela jste ji některá vařit? Dejte reference 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist