Rychlokvašené zelí s kmínem
Zelí omyjeme a nakrouháme. Na dno většího hrnce dáme chlebovou kůrku, syrovou bramboru vcelku a navrch napěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí posypeme solí, pepřem, kmínem a na vrch přidáme bobkový list. Nakonec zelí přelijeme převařenou vlažnou vodou a zakryjeme. Necháme kvasit 2 –...
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
zelí je třeba hned zkonzumovat – já bych zkusila i zavařit !
je třeba hned zkonzumovat – my necháváme kvasit klasicky a baštíme v zimě
Tento recept na rychlokvašené zelí neznám.
Zelí zbožňuju na jakýkoliv způsob přípravy. Doporučuji.
tenhle recept znám a opravdu funguje – zelíčko je z něj jedna báseň !
milujeme celá rodina. Nechávám ho také kvasit a používám stejný recept. Chuťově je velmi dobré.