Rychlokvašené zelí s kmínem

Zelí omyjeme a nakrouháme. Na dno většího hrnce dáme chlebovou kůrku, syrovou bramboru vcelku a navrch napěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí posypeme solí, pepřem, kmínem a na vrch přidáme bobkový list. Nakonec zelí přelijeme převařenou vlažnou vodou a zakryjeme. Necháme kvasit 2 –...

Diskuze

10 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    zelí je třeba hned zkonzumovat – já bych zkusila i zavařit !

    x
    xxkouckaxx

    je třeba hned zkonzumovat – my necháváme kvasit klasicky a baštíme v zimě

    b
    Bobina1

    Tento recept na rychlokvašené zelí neznám.

    k
    krockovapavla

    Zelí zbožňuju na jakýkoliv způsob přípravy. Doporučuji.

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept znám a opravdu funguje – zelíčko je z něj jedna báseň !

    a
    aknela11

    milujeme celá rodina. Nechávám ho také kvasit a používám stejný recept. Chuťově je velmi dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist