rybi-rajcatova-pomazanka-352x198.jpg

Rybí rajčatová pomazánka

Ryby vykostíme, nakrájíme na malé kousky. Cibuli a zeleninu nakrájíme nadrobno a rozetřeme s lučinou. Okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou a přidáme rajčatový nálev z konzervy. Podle chuti dosolíme. Dobře promícháme, necháme vychladit a mažeme na celozrnné toasty nebo jiné druhy pečiva. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist