rybi-pomazanka.jpg

Rybí pomazánka s lučinou

Máslo rozmícháme s lučinou a našleháme. Přidáme tatarku, rozmačkané rybí maso (sardinky i s olejem) Vše rozmícháme a ochucujeme solí, citronovou šťávou. Přisypeme na drobno nakrájenou cibuli a znovu pečlivě zamícháme. Rybí  pomazánku uložíme do lednice a necháme ji takzvaně odpočinout a dobře vychladit. Natíráme ji na...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Rybí pomazánka je klasika, ktorá nikdy neprestane chutiť.

    b
    brontik

    je dobrá moc doporučuji a ještě tam dávám okurku

    l
    ladouch

    Je výborná, také jí dělám a je naše oblíbená.

    l
    lucik21

    Rybí pomazánka je klasika, mám ji moc ráda

    l
    lidka2

    Rybí pomazánky nedělám, nesnášela jsem je už jako dítě. Ale manželovi by asi chutnala, ten má ryby rád.

    e
    Elisa19

    Rybí pomazánku dělávám dost často, ale bez majolky.

    b
    Bobina1

    Rybí pomazánku dělám a máme ji rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist