Rybí karbanátky
Filety nerozmrazujeme úplně, ale polorozmrazené pomeleme, osolíme a okořeníme. Nadrobno nakrájené rohlíky namočíme v trošce mléka a přidáme je do filet s vejcem a ovesnými vločkami, které rovněž pomeleme. Vytvoříme karbanátky, obalíme je ve strouhance a necháme chvíli odstát. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní...
dobrý nápad, vhodné pro děti, super
Ještě jsme je neměla, ale vypadá to lákavě, pokud to bude z tresky, proč nee
taky už jsem je dělala a jsou dobré
Rybí karbanátky dělám často, protože jsme oba s přítelem rybáři, tak je děláváme z vlastnoručně nachytaných ryb, většinou z cejnů. Opravdu skvělá pochoutka jsou rybí karbanátky naložené v nálevu.
Ty jsou po uležení skutečně vynikající.
podle receptu vypadají rybí karbanátky moc dobře
Rybí karbanátky – zajímavé na tom jsou ty ovesné vločky !
karbanatky jsou opravdu vyborny rybi jsem este nezkousela ale urcite zkusim:)!!! ja ryby moc nejim jenom kdyz sou vanoce ale musim na tom mit hodne citronu nekdy si ji dam ale jak pisu jenom s hoden citronu§:) ale urcite jednou zkusim nevim jestli jsem to uz delala ale i tak znovu vyzkousim§:)
U nás také moc ryby nejdou, ale třeba se chytnou na tyhle kabanátky, uvidíme.
ryby u nás moc nejdou a tak i tyto karbanátky by jistě zůstaly
Rybí karbanátky jsem ještě neměla,recept vyzkouším.
Můj taťka také dělá domácí rybí karbanátky a jsou výborné:)
domácí rybí karbanátky jsem ještě neměla, vyzkouším