rajcata-plnena-fazolkami.jpg

Rajčata plněná fazolkami

Očistěte 400 g zelených fazolových lusků, vložte je do menšího množství vroucí osolené vody a povařte je doměkka cca 10 minut (zmrazené vařte jen krátce). Seřízněte od stopky 8 rajčat, vydlabejte je, vnitřek osolte, opepřete a naplňte fazolkami. Do každého rajčete...

Diskuze

6 komentářů

    b
    Božena Brázdilová

    Rajčata plněná fazolkami – dobrý předkrm, ale ne každému chutnají.

    j
    jankac

    Rajčata plněná fazolkami nie je po mojej chuti.

    s
    Stendy

    Rajčata plněná fazolkami – ty nemusím.

    l
    lucik21

    Rajčata plněná fazolkami mě moc nelákají

    l
    ladouch

    To bych si nepochutnala, fazolky nemám ráda.

    b
    Bobina1

    Rajčata plněná fazolkami – dobrý předkrm.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist