pyre-ze-spenatu.jpg

Pyré ze špenátu s česnekem

Na másle zpěníme na drobno pokrájenou cibuli a přidáme prolisovaný česnek, osmahneme. Pak přidáme listy špenátu a krátce podusíme. Po vychladnutí rozmixujeme, zahustíme vejci a strouhankou a dochutíme solí a pepřem.

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Až na tu zelenou barvu to může být dobré.

    j
    jankac

    Pyré ze špenátu takýmto spôsobom nevarím.

    s
    stana1

    Pyré ze špenátu opravdu nemusím.

    l
    ladouch

    Já mám také ráda klasiku, u nás ho jím jen já.

    l
    lucik21

    Pyré ze špenátu vypadá dobře

    b
    Bobina1

    Nemusím mít pyré. Stačí mě klasický špenát.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist