Půlnoční silvestrovský guláš s houbami

1.Cibuli nakrájíme nahrubo (dáme jí opravdu tolik, kolik jsme dali masa) a necháme zpěnit na rozehřátém tuku (olej, sádlo aj.). 2. Než začne zlatovět, vložíme na ni kostky stejně nakrájeného masa a posypeme je paprikou, jemně rozdrcenou majoránkou a několika plátky sušených...

Diskuze

1 komentář

    h
    Hoja

    svělý nápad,skvělý recept

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist