Pomazánka smraďoch s droždím a vejci
Na 2 lžících oleje osmažíme cibulku a přidáme rozdrobené droždí. Rozmícháme a jakmile se droždí rozpustí, nasypeme papriky nakrájené na drobné kostičky. Stále mícháme, až droždí začne houstnout, rozklepneme 2 vejce, osolíme a opepříme. Mícháme, dokud se vejce nesrazí. Odstavíme a vmícháme nastrouhaný...
Smraďocha mažeme na chléb nebo veku – tak do tohoto asi nepůjdu !
Dělám, ale bez paprik a hned se po pomazánce zapráší – na čerstvý chlebík nemá konkurenci,je dobrá i studená, ale teplá je úžasná
to vypadá na hodně zajímavé jídlo – tátovi by asi chutnalo
no nevím – tohle by se u nás asi neuchytilo , droždí moc nemusíme !
smraďocha dělám docela často a moc mi chutná
název. Moc se těším až recept vyzkouším