Pomazánka se sýrem, pivem a cibulkou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Do rozehřátého másla nalijeme pivo, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, hořčici a mícháme, až vznikne hustá krémovitá hmota. Dochutíme a podáváme namazané na topinky. Na závěr ozdobíme kolečky cibule.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Pivní pomazánka se sýrem nie je nič pre mňa.

    k
    krockovapavla

    Tato pomazánka mě nijak zvlášť neoslovila ani nezaujala…

    b
    Bobina1

    Nějak mne tahle pomazánka nepřitahuje. Zkoušet ji nebudu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist