Pomazánka s tvarohem a řepou
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Řepu uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout, oloupeme a poté najemno nastrouháme. Přidáme tvaroh, utřený česnek, osolíme a opepříme. Do pomazánky můžeme také přimíchat vejce uvařené natvrdo nebo jemně postrouhaný křen. Podáváme s plátkem celozrnného chleba...
Pomazánka z červené řepy a tvarohu by mi asi nechutila.
je výborná, taky ji dělám, jen má kvůli řepě správně exotickou barvu, která může někomu vadit.
mmně místo řepy chutná více ředkvička např. v lučině:)
podobnou pomazánku s tvarohem děláme akorád, že s paprikou 🙂
Červená řepa se u nás baští, tak vyzkouším.
červenou řepu u nás baštíme často a rádi – tohle musím vyzkoušet
Tak tato pomazánka je opravdu vynikající a výborná…mňam.