Polévka se žampiony a smetanou

1. Rozpálíme máslo na něm osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme mouku – jakmile směs začne hnědnout, přišleháme vodu. 2. Přidáme nakrájené žampiony, kmín, sůl a vaříme do měkka asi 25 – 35 minut. 3. Po změknutí žampionů budeme muset pravděpodobně přidat další...

Diskuze

8 komentářů

    h
    helenadon

    tak to nevím jak asi chutná

    k
    Karunka

    Myslím, že to bude mňamka, recept mě docela inspiroval a zítra zajdu pro žampióny (:

    b
    brontik

    tu vaří můj manžel a moc dobrou

    p
    puntik

    houbové polévky má ráda dcera, dělám podobnou jen ze sušených hub

    a
    Aine

    dělám žampiónový krém

    h
    Hoja

    namka

    c
    chiappa

    vynikající

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist