polevka-s-kapustou-352x198.jpg

Polévka s růžičkovou kapustou

Na másle zpěňte drobně nakrájenou cibuli a mrkev. Přidejte očištěnou kapustu (větší kapustičky překrájejte na poloviny nebo čtvrtiny), na kostičky nakrájené brambory, zalijte vývarem, osolte, opepřete a zvolna vařte, až je zelenina měkká (cca 15 – 20 minut). Zahustěte jíškou, dochuťte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist