Polévka kyselka s vejcem

Oškrábané a na kostičky nakrájené brambory zalijeme vroucí vodou, osolíme, a když změknou, zahustíme vývar jíškou připravenou z poloviny másla a mouky a přidáme podmáslí. Za stálého míchání polévku povaříme, okořeníme ji kmínem, přidáme druhou polovinu čerstvého másla a nakonec do polévky rozklepneme vejce. Chvíli...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Klasická zelná polévku zjemněná podmáslím – já dávám kysanou smetanu !

    x
    xxkouckaxx

    podobnou zelńačku jsem dělala nedávno a pošmákli jsme si

    x
    xxkouckaxx

    tohle se mi vážně líbí , podmáslí normálně nemusím , ale mohlo by to být dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist