Podmáslová polévka s vejcem

Osolenou vodu uvedeme k varu. Podmáslí rozkvedláme s trochou mouky a poté přilijeme do vroucí vody. Vše dobře promícháme, aby polévka lehce zhoustla. Nakonec přidáme kousek másla. Na talíři rozkrojíme vejce uvařené na měkko a přelijeme horkou polévkou. Podáváme s krajícem chleba.

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Podmáslí mám ráda, polévku z něj jsem ještě nejedla, asi vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    pochoutka pro ty, kteří milují podmáslí – myslím , že na tomhle bychom si u nás doma pošušňali !

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá opravdu moc chutně – ještě jsem nic takového nejedla

    k
    krockovapavla

    Tato polévka je hodně jedlá a výborná.

    x
    xxkouckaxx

    úplně jednoduchá , rychlá a vypadá moc dobře !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist