Pivovarský tokáň

Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli si oloupeme a nakrájíme, v kastrolu rozpálíme olej (nebo sádlo) a nakrájené maso na něm po všech stranách rychle osmahneme. Maso poprášíme moukou a necháme asi půl minuty za stálého míchání zasmahnout. Gulášovou kostku rozdrobíme do...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Pivovarský tokáň by se mohl naučit dělat náš táta , aby spotřeboval zbytek piva 🙂

    k
    krockovapavla

    Pivovarský tokáň je opravdu vynikající a chutné.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle bude dobrota – myslím , že se hodí i při dietě !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist