piratska-kase-1-352x198.jpg

Pirátská kaše s čokoládou

Arborio rýži propláchneme vlažnou vodou. Vysypeme na pánvičku, podlijeme vodou, přidáme špetku soli a na mírném ohni vaříme cca 7 minut. Když se voda odpaří, podlijeme mlékem, přidáme kakao a vaříme, dokud nevznikne kaše požadované hustoty. Kaši zjemníme máslem a zdobíme kostičkami...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist