sneci.jpg

Pikantní šnečci

Těsto rozdělíme na poloviny. Každou rozválíme na obdélník. Poklademe plátky slaniny a sýra a pevně svineme do rolády. Syrovou roládu krájíme na kolečka a klademe na plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kořením (kmín, mletá paprika, gyros, pizza,…) a semínky (slunečnice, sezam,…).

Diskuze

10 komentářů

    g
    gambis

    Tak tyto šneky z listového těsta děláme doma také. A jsou výborné!

    j
    jankac

    Pikantní šnečci chutná rýchlovka, a čerstvé sú neodolateľné.

    m
    martinnatr

    dělám podobné, výborné k pivu a vínu

    z
    Zuzana2403

    Rychlé a dobré, do šneků dávám různé náplně a pokaždé je to dobré.

    j
    jana519

    Doma je děláme taky, je to moc dobré. 🙂

    l
    lidka2

    Tohle taky můžeme, je to výborné a rychlá příprava. Nikdy nezklamou.

    v
    viki11

    Slaní pikantní šnečci se vždy hodí. Jsou rychlí a uvítá je každá návštěva.

    b
    Bobina1

    Pikantní šnečci jsou moc dobrý. Mňam.

    l
    lucik21

    takové šnečky už jsem měla a snědla jsem půl talíře 🙂

    g
    glady

    Pečivo z listového těsta nikdy nezklame ať ve slané či sladké verzi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist