Pikantní pomazánka na topinky s česnekem

Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Na sádle ji opečeme do růžova. Přidáme hovězí konzervu, nakrájenou zeleninu (včetně nálevu), utřený česnek, kečup (10 polévkových lžic). Dusíme za stálého míchání až se hmota spojí a je v ní minimum vody.

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Jelení skok ma neláka ju robiť.

    b
    Beruska2412

    Výborná, ozkoušená pomazánka! 🙂 Určitě všem zachutná! 🙂

    x
    xxkouckaxx

    Podáváme na topinkách a posypané strouhaným eidamem – to by se pak jelenům skákalo 🙂 🙂 !

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý název, ale moc dobrá pomazánka.

    c
    cadouas

    no, moc nechápu proč se to jmenuje jelení skok, když je to z konzervy

    r
    roupicek1

    název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno

    v
    viwi

    zajímavý název 🙂 ale asi bych to nemusela

    j
    jijina

    konzervy moc nepoužívám, tak možná na dovolené by se dala tato pomazánka udělat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist