Pikantní pomazánka na topinky s česnekem
Větší cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Na sádle ji opečeme do růžova. Přidáme hovězí konzervu, nakrájenou zeleninu (včetně nálevu), utřený česnek, kečup (10 polévkových lžic). Dusíme za stálého míchání až se hmota spojí a je v ní minimum vody.
Jelení skok ma neláka ju robiť.
Výborná, ozkoušená pomazánka! 🙂 Určitě všem zachutná! 🙂
Podáváme na topinkách a posypané strouhaným eidamem – to by se pak jelenům skákalo 🙂 🙂 !
Velmi zajímavý název, ale moc dobrá pomazánka.
no, moc nechápu proč se to jmenuje jelení skok, když je to z konzervy
název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno
zajímavý název 🙂 ale asi bych to nemusela
konzervy moc nepoužívám, tak možná na dovolené by se dala tato pomazánka udělat