Pečený kapr na másle
Naporcovaného kapra očistěte, operte, osolte. Každou porci potřete zvlášť sardelovým máslem. Cibuli nakrájejte nadrobno a lehce osmažte v pekáčku na másle. Ochucené porce syrového kapra položte na cibuli a vložte do předem vyhřáté trouby. Pečte asi 20 minut – ryba je rychle...
kapřík je výborný, už aby byli zase čerství
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
zajimavy recept, vyzkousim az bude prilezitost
recept vypadá zajímavě pečeného kapra mám moc ráda 🙂
Kapra nemáme moc rádi, vyzkouším s jiným druhem ryby.
kapra mám ráda ale na vánoce děláme lososíka
No tak ryby nemám ráda všeobecně, ale kapra nemám ráda vůbec:(
sardelové máslo, to slyším poprvé, ale pečeného kapra mám moc ráda