pecene-ovarove-koleno-352x198.jpg

Pečené vepřové ovarové koleno s křenem

Kolena vykostíme a potřeme prolisovaným česnekem smíchaným s majoránkou, pepřem a solí. Každé koleno svážeme provázkem do tvaru válečku, pak ho zabalíme do potravinové fólie nebo mikrotenového sáčku, dobře zakryjeme (česnek je velmi cítit) a uložíme nejméně na 24 hodin (lépe na 48...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist