pecene-koleno.jpg

Pečené vepřové koleno s marinádou

Vepřové koleno vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme necelou jednu hodinu, poté stáhneme z plotýnky a necháme dojít. V misce smícháme prolisovaný česnek, hořčici a kečup. Uvařené koleno nařízneme až do masa na dvou místech, osolíme a opepříme ho a potřeme marinádou. Cibuli...

Diskuze

6 komentářů

    h
    helenadrah@seznam.cz

    Pečené koleno je dobrota.

    j
    jankac

    Pečené koleno s česnekem a hořčicí tak toto je chuťovka pre našich chlapov.

    l
    lidka2

    Tohle je jídlo, kterým doma uctím naprosto všechny – mám totiž samé chlapy .-) Ale mám ho ráda i já. Samozřejmě jednou za čas…

    l
    lucik21

    Pečené koleno s česnekem a hořčicí bych si dala

    l
    ladouch

    Vypadá krásně, musí to být dobrota.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist