papilot-s-veprovym-masem-a-ananasem-352x198.jpg

Papilot s vepřovým masem a ananasem

Ananas okrájejte, nakrájejte na kolečka a vykrojte tuhý střed. Maso lehce naklepejte, osolte a opepřete. Větší plát pevného alobalu potřete olejem, rozložte na něj střídavě medailonky a plátky ananasu, posypte kurkumou, jemně nasekanými lístky rukoly a zakápněte sójovou omáčkou. Alobal pevně uzavřete, položte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist