Pangasius na zelenině s kořením
Rozpálíme malounko olivového oleje. Pangase z jedné strany malounko osolíme a posypeme kořením na ryby a vložíme posypanou stranou na olej. Přidáme do pánve zeleninu, kterou společně s druhou stranou ryby opět okořeníme a osolíme. Vše orestujeme z obou stran a podáváme.
Ryba se může vyměnit, jinak dobré.
pangase vůbec nejíme, není to dobrá ryba, požiju tresku.
A pangas zase jinak. Volín raději naše rybičky…kapr, amur, candát a navíc si je s přítelem chytneme v přírodě, takže žádné krmění antibiotickými krmivy.
zkusím, ale z tresky, pangasius mi nechutná
pangease jsem přestala kupovat , poslední dobou byl samá voda
vřele doporučuji, třakhle ryba nemá chybu,,,,, mnamkaaaa
pangasia nemozno iste ani so zeleninou pokazit, vdaka za tip, niekedy vyskusam … uz sa tesim
Může to být moc dobré