P7040030.JPG

Pangasius na zelenině s kořením

Rozpálíme malounko olivového oleje. Pangase z jedné strany malounko osolíme a posypeme kořením na ryby a vložíme posypanou stranou na olej. Přidáme do pánve zeleninu, kterou společně s druhou stranou ryby opět okořeníme a osolíme. Vše orestujeme z obou stran a podáváme.

Diskuze

8 komentářů

    j
    jenetka

    Ryba se může vyměnit, jinak dobré.

    m
    martinnatr

    pangase vůbec nejíme, není to dobrá ryba, požiju tresku.

    g
    glady

    A pangas zase jinak. Volín raději naše rybičky…kapr, amur, candát a navíc si je s přítelem chytneme v přírodě, takže žádné krmění antibiotickými krmivy.

    s
    slavuska

    zkusím, ale z tresky, pangasius mi nechutná

    x
    xxkouckaxx

    pangease jsem přestala kupovat , poslední dobou byl samá voda

    a
    Ayushka

    vřele doporučuji, třakhle ryba nemá chybu,,,,, mnamkaaaa

    b
    Beatkaa

    pangasia nemozno iste ani so zeleninou pokazit, vdaka za tip, niekedy vyskusam … uz sa tesim

    m
    Marie1945

    Může to být moc dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist