Ostrá pomazánka s česnekem
Změklé máslo utřeme s vepřovým masem z konzervy a utřeným česnekem. Přidáme jemně krájené feferonky a cibuli, opepříme a vše dobře promícháme.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Změklé máslo utřeme s vepřovým masem z konzervy a utřeným česnekem. Přidáme jemně krájené feferonky a cibuli, opepříme a vše dobře promícháme.
Ostrá vepřová pomazánka ma neoslovila.
Určitě vyzkouším. Když nám bude chutnat, zařadíme do jídelníčku.
Udělala bych to z čerstvého vepřového, ne z konzervy – ty se nedají jíst.
Pomazánka je vhodná na topinky, toasty – zkusím ji na topinky !
Máslo utřít s vepřovkou? Ta je mastná sama o sobě. Toho masa je v ní moc málo.
nic podobného jsem nikdy nejedla, ale asi by to u nás moc úspěch nemělo
tak takový recept vůbec neznám , ale líbí se mi a určitě jej vyzkouším
o víkendu jí vyzkouším
konzervy my nekupujeme