Ostrá pomazánka s česnekem

Změklé máslo utřeme s vepřovým masem z konzervy a utřeným česnekem. Přidáme jemně krájené feferonky a cibuli, opepříme a vše dobře promícháme.

Diskuze

17 komentářů

    j
    jankac

    Ostrá vepřová pomazánka ma neoslovila.

    g
    glady

    Určitě vyzkouším. Když nám bude chutnat, zařadíme do jídelníčku.

    l
    lidka2

    Udělala bych to z čerstvého vepřového, ne z konzervy – ty se nedají jíst.

    x
    xxkouckaxx

    Pomazánka je vhodná na topinky, toasty – zkusím ji na topinky !

    b
    Bobina1

    Máslo utřít s vepřovkou? Ta je mastná sama o sobě. Toho masa je v ní moc málo.

    v
    viwi

    nic podobného jsem nikdy nejedla, ale asi by to u nás moc úspěch nemělo

    x
    xxkouckaxx

    tak takový recept vůbec neznám , ale líbí se mi a určitě jej vyzkouším

    a
    aknela11

    o víkendu jí vyzkouším

    r
    roupicek1

    konzervy my nekupujeme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist