Opekaná ryba so sezamom a rozmarynom

Rybu si dobre vysušíme, osolíme, posypeme petržlenovou vňaťou, sezamom, korením a pokvapkáme olivovým olejom. Opekáme na olivovom oleji cca 5 min. Zemiaky si ošúpeme, nakrájame na kúsky a opekáme na olivovom oleji. Samozrejme osolíme a posypeme celou rascou. Rýchla a veľmi dobrá večera.

Diskuze

5 komentářů

    l
    lucik21

    ryby mám moc ráda, určitě vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    tento recept jsem tu už jednou objevila a konečně jej zkusím

    x
    xxkouckaxx

    ten sezam vypadá docela zajímavě – nemuselo by to být vůbec špatné !

    e
    evik56

    Proč ne,sezam je výborný,jen nevím ,co je to celá rasca.Přeloží mi to prosím někdo? díky…:-)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist