Opekaná ryba so sezamom a rozmarynom

Rybu si dobre vysušíme, osolíme, posypeme petržlenovou vňaťou, sezamom, korením a pokvapkáme olivovým olejom. Opekáme na olivovom oleji cca 5 min. Zemiaky si ošúpeme, nakrájame na kúsky a opekáme na olivovom oleji. Samozrejme osolíme a posypeme celou rascou. Rýchla a veľmi dobrá večera.

Diskuze

5 komentářů

    l
    lucik21

    ryby mám moc ráda, určitě vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    tento recept jsem tu už jednou objevila a konečně jej zkusím

    x
    xxkouckaxx

    ten sezam vypadá docela zajímavě – nemuselo by to být vůbec špatné !

    e
    evik56

    Proč ne,sezam je výborný,jen nevím ,co je to celá rasca.Přeloží mi to prosím někdo? díky…:-)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist