mlete-valecky.jpg

Mleté sýrové válečky

Mleté maso osolíme, opepříme, smícháme s drobně nakrájenou cibulí a vejcem a zahustíme strouhankou. Z masa tvoříme válečky, do kterých vtlačíme hranolky eidamu. Zvolna opékáme ze všech stran v rozehřátém oleji dočervena. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše a zeleninový salát. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Mleté mäso a syr je výborná a chutná kombinácia.

    b
    bobina1

    Mleté sýrové válečky – nedělám válečky, ale placičky. jsou dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist