Mléčná rýže
Do kastrůlku nasypte rýži, zalijte ji mlékem a pomalu zahřívejte k bodu varu. Přidejte moučkový cukr, mletou skořici a vše pomalu vařte, dokud není rýže hotová (trvá to 25–30 minut). Měla by mít konzistenci husté kaše; v případě potřeby ji můžete naředit mlékem....
to vypadá na výbornou svačinku
zajímavý recept, klidně na svačinku nebo dezert, vyzkouším
Můj syn jí nenávidí, ještě od doby školní jídelny, ale já jí mám ráda.
Mléčnou rýži s ovocem jsem dětem často vařívala. Měly ji moc rády.
mléčnou rýži mám strašně ráda, dělávám si ji
dcera to miluje, zkusím toto, díky
S tímhle bych u nás neuspěla, sladkou rýži nemá nikdo rád…
Mléčná rýže s čerstvým ovocem zajimavý recept.