Mléčná polévka z kyselého mléka

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme s kmínem a solí. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, vmícháme celé vejce a když vejce ztuhne, rozředíme jíšku vodou z brambor a povaříme. Nakonec vmícháme kyselé mléko, smetanu a sekanou petrželku. Mléko v polévce jen prohřejeme a polévku podáváme.

Diskuze

12 komentářů

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    l
    ladouch

    Za zkoušku to stojí, ale nevím jak s tím doma uspěju.

    k
    krockovapavla

    Tato polévka z kyselého mléka je opravdu vynikající.

    h
    helenadon

    nedovedu si tuto polévku představit na talíři

    c
    chiappa

    zajímavý recept, určitě vyzkouším!

    Viky17

    Mléčná polévka z kyselého mléka – tuto polévku určitě vyzkouším, mám ráda z kysaného zelí a tato mi připadá podobná.

    j
    jarka0193

    Dělávám podobnou, místo petrželky dávám kopr. Je to moc dobré.

    z
    zdenkar

    Tak to nevím,jestli ta polévka není sražená. Z kysané smetany může být, ale z kysaného mléka.Musím vyzkoušet.

    e
    evik56

    Vařím tuto polévku,jen nedávám kyselé mléko,ale kyselé zelí.Moc nám chutná.

    x
    xxkouckaxx

    jejda ! něco podobného jsem jedla naposledy u babičky na prázdninách a byla to bašta !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist