Mléčná polévka z kyselého mléka
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme s kmínem a solí. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, vmícháme celé vejce a když vejce ztuhne, rozředíme jíšku vodou z brambor a povaříme. Nakonec vmícháme kyselé mléko, smetanu a sekanou petrželku. Mléko v polévce jen prohřejeme a polévku podáváme.
velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂
Za zkoušku to stojí, ale nevím jak s tím doma uspěju.
Tato polévka z kyselého mléka je opravdu vynikající.
nedovedu si tuto polévku představit na talíři
zajímavý recept, určitě vyzkouším!
Mléčná polévka z kyselého mléka – tuto polévku určitě vyzkouším, mám ráda z kysaného zelí a tato mi připadá podobná.
Dělávám podobnou, místo petrželky dávám kopr. Je to moc dobré.
Tak to nevím,jestli ta polévka není sražená. Z kysané smetany může být, ale z kysaného mléka.Musím vyzkoušet.
Vařím tuto polévku,jen nedávám kyselé mléko,ale kyselé zelí.Moc nám chutná.
jejda ! něco podobného jsem jedla naposledy u babičky na prázdninách a byla to bašta !