Mandlový griliáš
Krupicový cukr roztavíme na zlatočervený karamel, vmícháme mandle a vše vylijeme na plech potřený máslem. Po ztuhnutí roztlučeme karamel v hmoždíři.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Krupicový cukr roztavíme na zlatočervený karamel, vmícháme mandle a vše vylijeme na plech potřený máslem. Po ztuhnutí roztlučeme karamel v hmoždíři.
Výborně se hodí na zmrzlinku – tak to bych si taky dala !
škoda že sú mandle tak drahé. ale može byt výborná.
Tento recept mi také velmi ale velmi zachutnal.
karamel miluji , ale strašně nerada jej dělám – nikdy se mi nepovede
Mandlový griliáš je vynikající do krémů nebo do zmrzlinového poháru.
pod tím názvem jsem si představovala něco úplně jiného !
griliáš – to je dobrota. Zkoušela jsem ho na vánoce a je to vyniající