Makrelová pomazánka s hořčicí
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Makrelu vykostíme a rozmělníme vidličkou, přidáme nakrájenou cibuli, hořčici, sůl a pepř a dobře zamícháme. Mažeme na chleba nebo jiné pečivo.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Makrelu vykostíme a rozmělníme vidličkou, přidáme nakrájenou cibuli, hořčici, sůl a pepř a dobře zamícháme. Mažeme na chleba nebo jiné pečivo.
Makrelová pomazánka je stará dobrá klasika.
moc dobrá pomazánka pro celou rodinu z makrely – ta bude skvělá !
uzenou makrelu moc nemusím, ale třeba tam ani nebude cítit
Tohle čtu poprvé, makrelová by mně nenapadla 🙂 Ale jelikož je mám moc ráda, tak musím vyzkoušet 🙂
jo rybí pomazánky jsou klasika:)
Pomazánka je chutná na housky.Přidávám ještě trochu majonézy.
Tuhle pomazánku neznám. Uzenou makrelu máme rádi, takže vyzkouším i tento recept. Určitě to bude výborná pomazánka.
Tato pomazánka je u nás doma velice oblíbená
pomazánka – skvělý nápad – už jsem jí dlouho nedělala – je to dobrota
Tato pomazánka mi nechutná, protože je z ryb vyrobená.
dělávám ji stejně , ale z konzervované makrely , čerstvou jíme s rohlíkem jako obíračku