Makrelová pomazánka s hořčicí

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Makrelu vykostíme a rozmělníme vidličkou, přidáme nakrájenou cibuli, hořčici, sůl a pepř a dobře zamícháme. Mažeme na chleba nebo jiné pečivo.

Diskuze

16 komentářů

    j
    jankac

    Makrelová pomazánka je stará dobrá klasika.

    x
    xxkouckaxx

    moc dobrá pomazánka pro celou rodinu z makrely – ta bude skvělá !

    l
    lucik21

    uzenou makrelu moc nemusím, ale třeba tam ani nebude cítit

    w
    Werushka7

    Tohle čtu poprvé, makrelová by mně nenapadla 🙂 Ale jelikož je mám moc ráda, tak musím vyzkoušet 🙂

    t
    Tecireg

    jo rybí pomazánky jsou klasika:)

    j
    Jindriska8

    Pomazánka je chutná na housky.Přidávám ještě trochu majonézy.

    r
    rejkova

    Tuhle pomazánku neznám. Uzenou makrelu máme rádi, takže vyzkouším i tento recept. Určitě to bude výborná pomazánka.

    m
    MARSYZ

    Tato pomazánka je u nás doma velice oblíbená

    a
    aknela11

    pomazánka – skvělý nápad – už jsem jí dlouho nedělala – je to dobrota

    k
    krockovapavla

    Tato pomazánka mi nechutná, protože je z ryb vyrobená.

    x
    xxkouckaxx

    dělávám ji stejně , ale z konzervované makrely , čerstvou jíme s rohlíkem jako obíračku

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist