makrela-na-grilu-352x198.jpg

Makrela na grilu

Rybu důkladně omyjeme, odřízneme hlavu a ocas. Celou rybu pokapeme citrónovou šťávou zvenku i zevnitř. Posypeme kořením bez soli. Čerstvé bylinky poskládáme do svazečku a vložíme do ryby. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Rybu položíme na středně rozpálený gril (ideálně...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Makrela na grilu je chutná a dobrá.

    m
    martinnatr

    to bude super, miluju ryby, mimo pangase

    g
    glady

    Makrela na grilu se super. Já osobně ještě přidávám bylinky.

    s
    slavuska

    tak to bych si dala říct, mé oblíbené jídlo. mňamka

    k
    krockovapavla

    Makrely mám moc ráda, je to jedna z mála ryb, kterou mám doopravdu ráda.

    z
    Zuzana2403

    Makrela na grilu je výtečná, záleží na koření, případně zelených bylinkách.

    b
    Bobina1

    To bude dobrota. Ráda bych ji ochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist