makrela-na-grilu.jpg

Makrela na grilu

Rybu důkladně omyjeme, odřízneme hlavu a ocas. Celou rybu pokapeme citrónovou šťávou zvenku i zevnitř. Posypeme kořením bez soli. Čerstvé bylinky poskládáme do svazečku a vložíme do ryby. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Rybu položíme na středně rozpálený gril (ideálně...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Makrela na grilu je chutná a dobrá.

    m
    martinnatr

    to bude super, miluju ryby, mimo pangase

    g
    glady

    Makrela na grilu se super. Já osobně ještě přidávám bylinky.

    s
    slavuska

    tak to bych si dala říct, mé oblíbené jídlo. mňamka

    k
    krockovapavla

    Makrely mám moc ráda, je to jedna z mála ryb, kterou mám doopravdu ráda.

    z
    Zuzana2403

    Makrela na grilu je výtečná, záleží na koření, případně zelených bylinkách.

    b
    Bobina1

    To bude dobrota. Ráda bych ji ochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist