Losové halušky s rajčatovou omáčkou

Lososa nakrájíme na menší kousky a třikrát na jemno umeleme. Přidáme sůl, pepř, šťávu, smetanu a sekaný kopr. Vše spolu promícháme na pěnu. Dvěma lžícemi tvarujeme větší halušky. Rajčatovou směs z konzervy promícháme se solí a čerstvou nasekanou mátou. Podáváme studené jako předkrm...

Diskuze

7 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    k
    krockovapavla

    No halušky mám moc ráda na všechny způsoby.

    r
    roupicek1

    název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno

    v
    Veruta

    Vypadá to velmi chutně, určitě vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    už ten název zní strašně lákavě – bude to dobrota !

    a
    aknela11

    ale pro nás drahé

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist