Losos s křenovou omáčkou

Plátky lososa opláchneme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme. Žáruvzdornou nádobu vymažeme máslem a rybu do ní poskládáme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rozmícháme smetanu, žloutky, křen a petrželku. Rybu zalijeme a pečeme dozlatova 15 minut.  

Diskuze

5 komentářů

    j
    jenetka

    Až ten křen super.

    l
    ladouch

    Dobrý recept, vyzkouším ho, určitě si pochutnáme.

    m
    marry159

    Losos je má nejoblíbenější ryba – určitě vyzkouším!

    x
    xxkouckaxx

    páni , tak tohle musí být dobrota – smetana a ryba jsou bezva kombinace

    b
    brontik

    na křenu děláváme manžel má lososa rád a je dobrý

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist