smazena-jablicka_1.jpg

Lahodná smažená jablka se skořicí

Opláchnutá jablka necháme důkladně okapat, pak je nakrájíme na plátky, vyrobíme tak kolečka s částí jadřince uprostřed. Jaderníky vykrojíme například škrabkou na brambory. Jednotlivé plátky jablíček namáčíme v těstíčku a ihned smažíme v dobře rozpáleném oleji, po obou stranách, dorůžova. Usmažené sypeme skořicovým cukrem...

Diskuze

7 komentářů

    Neznámý

    Ze zašátku byly moc placaté ale pak mi tam ségra přisypala trochu více mouky a už jsou aji naboptnané jako na fotce 😀

    Neznámý

    Je to perfektní je mi 12 let a zvládla jsem to bezvadně rodině to chutnalo.

    j
    jankac

    Lahodná smažená jablíčka je to dobrota.

    l
    lucik21

    Na smažené moc nejsem, takže smažená jablíčka nejsou nic pro mě

    v
    viki11

    Lahodná smažená jablíčka – také máme nejraději čerstvá jablka. Dbáme na to, aby bylo alespoň jedno jablíčko denně, ale chuťovka někdy přijde vhod.

    Viky17

    Lahodná smažená jablíčka – dělávali jsme, ale už ne, protože je to kalorická bomba a snažíme se hlídat, abychom doma netloustli 🙁

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist