smazena-jablicka_1-352x198.jpg

Lahodná smažená jablka se skořicí

Opláchnutá jablka necháme důkladně okapat, pak je nakrájíme na plátky, vyrobíme tak kolečka s částí jadřince uprostřed. Jaderníky vykrojíme například škrabkou na brambory. Jednotlivé plátky jablíček namáčíme v těstíčku a ihned smažíme v dobře rozpáleném oleji, po obou stranách, dorůžova. Usmažené sypeme skořicovým cukrem...

Diskuze

7 komentářů

    Neznámý

    Ze zašátku byly moc placaté ale pak mi tam ségra přisypala trochu více mouky a už jsou aji naboptnané jako na fotce 😀

    Neznámý

    Je to perfektní je mi 12 let a zvládla jsem to bezvadně rodině to chutnalo.

    j
    jankac

    Lahodná smažená jablíčka je to dobrota.

    l
    lucik21

    Na smažené moc nejsem, takže smažená jablíčka nejsou nic pro mě

    v
    viki11

    Lahodná smažená jablíčka – také máme nejraději čerstvá jablka. Dbáme na to, aby bylo alespoň jedno jablíčko denně, ale chuťovka někdy přijde vhod.

    Viky17

    Lahodná smažená jablíčka – dělávali jsme, ale už ne, protože je to kalorická bomba a snažíme se hlídat, abychom doma netloustli 🙁

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist