Lahodná smažená jablka se skořicí
Opláchnutá jablka necháme důkladně okapat, pak je nakrájíme na plátky, vyrobíme tak kolečka s částí jadřince uprostřed. Jaderníky vykrojíme například škrabkou na brambory. Jednotlivé plátky jablíček namáčíme v těstíčku a ihned smažíme v dobře rozpáleném oleji, po obou stranách, dorůžova. Usmažené sypeme skořicovým cukrem...
Ze zašátku byly moc placaté ale pak mi tam ségra přisypala trochu více mouky a už jsou aji naboptnané jako na fotce 😀
Je to perfektní je mi 12 let a zvládla jsem to bezvadně rodině to chutnalo.
Lahodná smažená jablíčka je to dobrota.
Na smažené moc nejsem, takže smažená jablíčka nejsou nic pro mě
Lahodná smažená jablíčka – také máme nejraději čerstvá jablka. Dbáme na to, aby bylo alespoň jedno jablíčko denně, ale chuťovka někdy přijde vhod.
Lahodná smažená jablíčka – dělávali jsme, ale už ne, protože je to kalorická bomba a snažíme se hlídat, abychom doma netloustli 🙁