kari-ryze.jpg

Lahodná kari rýže

Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kari koření, zamícháme a přidáme spařenou rýži. Zalijeme přiměřeným množstvím vody (asi 1 cm nad rýži), povaříme a pak do měkka dodusíme ve vyhřáté troubě. Je to výborná příloha k pečenému masu.

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Kari rýži dělám, protože je hezky barevná a ochucená.

    b
    Bobina1

    Kari do jídel nepřidávám.

    Viky17

    Rýži vaříme a přidáváme do ní kurkumu, ale to je myslím skoro totéž, moc nám takto připravená chutná.

    j
    jankac

    Kari rýže mám rada, ale ostatní členovia ju nemusia.

    l
    lucik21

    Kari rýži dělávám, je u nás oblíbená

    b
    Bobina1

    Kari koření nemám moc v oblibě.

    r
    rybar

    nápaditá super příloha třeba k masu…….

    s
    stana1

    Kari rýže, jako příloha je dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist