Kysané zelí s křenem a jablky

Zelí omyjeme, očistíme a nakrouháme. Na dno sudu nebo zelňáku dáme trošku výše uvedeného koření a rozložíme celé zelné listy. Na tyto listy pokládáme nakrouhané zelí a pěchujeme, každou vrstvu osolíme, posypeme kmínem, přidáme několik bobkových listů, křen a pepř. Každou vrstvu je...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    postup, jak správně nakládat zelí – moc dobré a užitečné rady !

    x
    xxkouckaxx

    jak správně nakládat zelí je celkem kumšt , aby se nezkazilo a bylo dobré

    x
    xxkouckaxx

    dřív jsme také nakládali , ale teď si kysané zelí kupuji !

    k
    krockovapavla

    Mám moc ráda kysané zelí, je to moc dobré.

    z
    Zuzana2403

    Jo, domácí naložené zelíčko, to je pohodička. Jen dojít do sklepa, nabrat a vařit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist