broskvovy-kolac.jpg

Kynutý tvarohový koláč s broskvemi

Z mouky, cukru, droždí, tuku, žloutků, špetky soli a mléka uděláme kynuté těsto. Až vykyne, rozválíme jej na plech, potřeme rozmíchaným tvarohem (tvaroh+cukr+vanilkový cukr+žloutek), nakonec dáme nakrájené broskve a posypeme drobenkou. Pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut. Moučníky a dezerty – inspirativní...

Diskuze

11 komentářů

    s
    Stendy

    Určitě vynikající a moc dobrý.

    g
    glady

    Všechny ovocné moučníky jsou super. Je třeba využívat čerstvého sezónního ovoce.

    z
    Zuzana2403

    Když nemám broskve, dávám na tvaroh podušená jablíčka a také je to moc dobré.

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším

    b
    brontik

    je výborný taky ho někdy peču

    l
    ladouch

    Dělám podobný a je to fakt dobrota.

    l
    lidka2

    Fotka vypadá moc hezky, dala bych si hned!

    v
    viki11

    Vypadá to na úžasnou dobrotu!

    b
    Bobina1

    Krásná fotečka koláče. Mňam.

    b
    Bobina1

    Bude skvělý. Určitě jej vyzkouším.

    l
    lucik21

    tak tento koláč bych s chutí snědla celý plech

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist