Kuře s hořčicovou omáčkou a zeleninou
Kuře naporcujte, osolte a opepřete. Z hořčic a marmelády umíchejte omáčku a porce kuřete namažte. Na dno pekáčku vlijte zeleninu i s nálevem, položte porce kuřete, potřete máslem a pečte. Jako příloha je výborná bramborová kaše nebo brambory. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
A opet se budu opakovat jak u ostatnich vyzkousenych receptu.Proste mnamka co nema chybu doporucuji
to jsem už dělala, je to skvělé
Ta fotka k receptu vypadá velice lákavě a myslím, že i recept bude výborný.
Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.
vyzkoušela jsem to s vlastně udělanou Moravankou, výborné jídlo
tohle jídlo už jsem pekla velice dobré
Kuře na hořčicích a Moravance – super , hned o víkendu to vyzkouším !
na hořčicích a Moravance – hmm zajímavá kombinace – vyzkouším
Tak tomu říkám dobrota,určitě vyzkoušim.
Neobvyklý recept, stojí za vyzkoušení.
Kuře na hořčicích a Moravance – tenhle recept vypadá velmi lákavě, jestli i tak chutná, tak mňam :-))
Po přečtení receptu jsem byla nadšená, ale Váš názor na jídlo mne trochu rozladil.
Nejdřív to zkusím a uvidím, zdá se mi to dobré.
Každému chutná něco jiného, toto nás nenadchlo.
To je recept p.Klausové, vyzkoušela jsem to podle ní, ale nám to moc nechutnalo.
Maso, které je pečené na horčici mi vždycky velmi zachutnalo. Vyzkouším:)
mňam tak to bych si hned dala,dobrota