kure-na-vine-352x198.jpg

Kuře pečené na víně

Kuře omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pomocí provázku ho svážeme do válečku. V kastrolu rozehřejeme olej a kuřecí váleček na něm ze všech stran opečeme. Vyjmeme ho, do kastrolu přidáme oloupanou a jemně nakrájenou cibuli, necháme ji zpěnit a smažíme asi 3 minuty. Přidáme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist