Kuře na paprice se smetanou
Nejprve omyjeme kuře. Ve větším hrnci, případně v papiňáku si zpěníme cibuli se sladkou paprikou a zalejeme vodou. Přidáme osolené kuřecí maso a podusíme do měkka. Když máme kuře měkké, tak ho vyndáme a do šťávy, kterou máme v hrnci, přidáme smetanu s mlékem a bujón....
Myslím, že bujón není třeba, ale jinak dobré.
Kuře na paprice a smetaně – skvělé a syté papání na každý den !
tak tohle by moc chutnalo tátovi , je máčkový a knedlíkový
Kuře na paprice je vždycky vynikající.
kuře na paprice dělám,naše oblíbené jídlo,mohu doporučit,jen mam malinko jiný postup
Kuře na paprice mám moc ráda 🙂
toto je opravdu rychlé jídlo a my ho máme všichni rádi
U nás velmi oblíbené, dělám s knedlíkem nebo těstovinami.
tuhle klasiku já doma dělávám ze slepice – je to dobrota !
Taky ho dělám takhle.Akorát bez toho bujonu.je to zbytečnost
to bude jistě veliká pochoutka, možná by se k tomu místo knedlíků mohla zkusit i rýže nebo těstoviny 😉
Hm. Vypadá to velmi dobře, ale já bych tam tu cibuli nedávala.
Tak tohle jídlo děláme často je to výborný kuře miluji
Stará známá osvědčená klasika, ale výborná!
Kuře na paprice mamka dělá velmi často,strašně moc mi to chutná,doporuču ji
na paprice a smetaně jsem jěště nikdy nezkoušela – vyzkouším